Fou amataga fou, fou malaga—-Dongstar Group's 2021 Annual Conference Gala

I le fa'ai'uga o tausaga ta'itasi, o le a tatou fa'atulaga ai se "aiga a le aiga" e si'i ai se ipu malamalama ma fa'amanatu fa'atasi.Faʻafetai mo le atinaʻeina o le kamupani, faʻatasi ma tagata uma!

O vaitafe uma e aofia ai, ma e sili le faapalepale.O la matou 'au o loʻo i le 1970s, 1980s, ma le 1990s, ma e oʻo lava i le post-00s na faatoa auai i lo matou aiga tele.O aganu'u a tagata uma i itulagi ma vaitau e fa'afefiloi le tasi ma le isi, ma o lo'o aofia ai fa'aupuga.aiga lautele!

I le tausaga a sau, ua tatou tetee atu i le mamafa o le alamanuia ma le siosiomaga i fafo, ma fatuina le tasi mataʻina ausia ma le isi.O le ausiaina o nei matati'a e le mavavaeeseina mai le lotogatasi ma taumafaiga soofaatasi a paaga uma.Toe tepa i tua, ia tatou fiafia.O nei taunu'uga fa'afiafia o le a le pine ae tumau i lo'u manatua.O le a fa'aauau pea ona tatou aga'i i luma ma lenei fa'aaloalo, faia ni matati'a fou, tausia lelei, ma fa'atulaga le tulaga lelei o pine auro.I le fonotaga faaletausaga, na tuuina atu ai foi e le kamupani ni faailoga i tagata iloga ma ni au lelei sa galulue malosi i le tausaga ua mavae.Na faia foi e ta'ita'i o le kamupani ni fuafuaga mo le agai i luma o le atina'e ma fuafuaga a le kamupani.I le 2022, i luga o le faʻavae o le faia o se galuega lelei o oloa faʻapitoa, faʻafeiloaʻi suiga o taimi, tausisia le atinaʻeina o taimi, ma faʻalauteleina faʻataʻitaʻiga fou, o le faʻatinoga atoa a le kamupani e tatau ona ausia se maualuga fou.

O lenei paaga fonotaga faaletausaga e lafoai le mamafa ma talie i le tele e te mafaia!Fa'afiafiaga fa'aaliga taleni, ta'aloga mata'ina, ma se'i fa'ailoga soso'o na toe fo'i uma ai pa'aga i le fale e tumu i taui.

Ua tatagi le pa'u o taua o le malaga, ma o loo i o tatou luma se lalolagi fou;ua oo mai le taimi, ma ua faaalia mai le lumanai;feagai ma luitau, e oo atu i le seneturi;mama!

Mr. Wei Dong, Taitaifono o le Dongstar Group, faatasi ai ma le aufaigaluega uma, talosia ia manuia tagata uma i le Tausaga Fou, o le a manuia le Tiger i le Tausaga o le Tiger, o le a sili atu le malosi o le taika, ma le Tausaga o le Tiger. ia manuia.


Taimi meli: Ian-21-2022